Υπηρεσίες Απολύμανσης - Απεντόμωσης - Μυοκτονίες

 

Απεντόμωση

 
Η Απεντόμωση αφορά στην καταπολέμηση εντόμων σε οποιοδήποτε χώρο. Πραγματοποιείται με σκευάσματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εγκεκριμένα από το ΥΠ.Α.Α.Τ.
 

Απολύμανση

 
Η Απολύμανση αφορά στην καταπολέμηση μικροοργανισμών (μύκητες, βακτήρια, ιοί κ.α.). Πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού (fogger).
 

Μυοκτονία

 
Η Μυοκτονία αναφέρεται στην καταπολέμηση των τρωκτικών. Με την συγκεκριμένη εφαρμογή εξοντώνονται τα τρωκτικά που υπάρχουν σε ένα χώρο, ενώ παράλληλα ο χώρος συνεχίζει να προστατεύεται από αυτά.
 

Απόσμηση

 
Πρόκειται για εργασία όπου με τη χρήση ειδικού εξοπλισμού και σκευασμάτων, εξαφανίζονται οι δυσάρεστες μυρωδιές από κλειστούς χώρους.
 

Φιδοαπώθηση

 
Στην εργασία της φιδοαπώθησης με τη χρήση ειδικών απωθητικών σκευασμάτων, επιτυγχάνεται η αδυναμία πρόσβασης των ερπετών σε ένα χώρο.
 

Απώθηση Πτηνών

 
Στην συγκεκριμένη εφαρμογή τόσο με μηχανικά όσο και με χημικά μέσα, απομακρύνονται τα πτηνά από χώρους όπου δε μας είναι επιθυμητή η παρουσία τους.
 

Υποκαπνισμός

 
Στο ιδιόκτητο απεντομωτήριο μας απεντομώνονται όλα τα τρόφιμα τα οποία προσβάλλονται από παράσιτα όπως όσπρια, άλευρα, ζυμαρικά κ.α.
 

Ζιζανοκτονία

 
Εργασία κατά την οποία καταπολεμούνται με χημικό τρόπο, πάσης φύσεως ανεπιθύμητα φυτά, σε διάφορους χώρους όπως οικόπεδα, αγροτεμάχια, αυλές, κ.α.
 
 
 
 
Απολυμάνσεις & Απεντομώσεις - Μυοκτονίες VITA ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ
 
Φολεγάνδρου 20
26442 Πάτρα
 
Τηλέφωνο: +302610526745
 
Κινητό τηλέφωνο: +306973998512
 
Φαξ: +302610526745
 
 
[ Σελίδα 1 για 4 ]Επόμενο