Απεντομώσεις Επίπλων

 
Στο τελευταίας τεχνολογίας απεντομωτήριο μας, απαλλάσσουμε τα αγαπημένα σας έπιπλα από το σαράκι, όπως και από κάθε άλλου είδους ξυλοφάγου εντόμου. Το έπιπλο παραμένει μέσα στο θάλαμο για χρονικό διάστημα 7 έως 10 ημερών και εξέρχεται πλήρως απαλλαγμένο από κάθε παράσιτο.

Η απεντόμωση πραγματοποιείται με την χρήση ειδικού χημικού σκευάσματος (φωσφίνη - PH3), η οποία έχει την ιδιότητα να καταπολεμά τα έντομα σε όλα τους τα βιολογικά στάδια (αυγό – προνύμφη – νύμφη – ενήλικο). Η υπολειματικότητα του παραπάνω σκευάσματος είναι μηδενική. Δηλαδή όταν το έπιπλο εξέρχεται από το απεντομωτήριο, δεν έχει επάνω του καθόλου χημικό σκεύασμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί αμέσως να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε κατοικημένο χώρο.

Η κάθε εφαρμογή πραγματοποιείται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Τεχνολόγοι, Γεωπόνοι), οι οποίοι κατέχουν άδεια χρήσης χημικών σκευασμάτων (Αρ. Αδείας 107100/17/21), εγκεκριμένη από το ΥΠ.Α.Α.Τ.

Για κάθε εφαρμογή που πραγματοποιείται στο απεντομωτήριο μας, παραδίδεται στον πελάτη «ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ». Πρόκειται για επίσημο έγγραφο, όπου αναφέρει τους τεχνικούς που πραγματοποίησαν την εφαρμογή, την ημερομηνία εφαρμογής, το προϊόν που απεντομώθηκε και τα χημικά σκευάσματα που χρησιμοποιήθηκαν.
 
Απεντομώσεις Επίπλων
 
 
 
 
Απολυμάνσεις & Απεντομώσεις - Μυοκτονίες VITA ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ
 
Φολεγάνδρου 20
26442 Πάτρα
 
Τηλέφωνο: +302610526745
 
Κινητό τηλέφωνο: +306973998512
 
Φαξ: +302610526745
 
 
Προηγούμενο[ Σελίδα 2 για 4 ]Επόμενο